Ruter/depoter


DENNE SIDE OPDATERES SNAREST MED INFORMATION OM 2019 LØBET!

Rutebeskrivelser og depoter:

På grund af opgravning i Blenstrup by er der ændret i 58 km og 107 km ruterne.
58 km ruten bliver i stedet for 56 km, og nyt rutekort kan ses her
107 km ruten bliver i stedet for 104 km, og nyt rutekort kan ses her

Bemærk, at der er nyt start- og målområde på Jens Otto Krags Plads i Randers C.

107 KM-RUTEN er for de øvede motionister. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Albæk og Mellerup til Tvede med det første væskedepot. Herefter går turen over Ø. Tørslev og Udbyhøj mod Overgård. På rasteplads på Hadsundvej lige efter Havndal er man ca. halvvejs og her er forplejning med boller, bananer, energibarer, chokolade og væske.

Fra Havndal går turen over Kastbjerg, Norup og Assens. Her er klassikerstigningen efter de toppede brosten i Mariager. Ved Blenstrup ligger endnu et depot med samme indhold som depotet i Havndal. Herefter hjem over Spentrup, Lem, Gimming og Dronningborg til målet på Jens Otto Krags Plads i Randers Centrum, hvor det sidste depot findes på pladsen.
Kort over 107 km ruten (NB! pga. opgravning i Blendstrup by er der ændret i denne rute, se nyt rutekort øverst på denne side)

58 km-ruten
 er for alle motionister, som gerne vil cykle en lidt længere tur. Ruten følger 100 km-ruten indtil Ø. Tørslev. Herfra køres til Blenstrup, hvor der er forplejning med boller, bananer, energibarer, chokolade og væske. Ruten fortsætter mod Spentrup, Lem, Gimming og Dronningborg til målet på Jens Otto Krags Plads i Randers Centrum, hvor det sidste depot findes på pladsen.
Kort over 58 km ruten (NB! pga. opgravning i Blendstrup by er der ændret i denne rute, se nyt rutekort øverst på denne side)

35 km-ruten er for alle, som gerne vil nyde en god dag på cykel på en lidt længere distance. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Albæk og Mellerup til Tvede, hvor Bryggeriet Thor har sit væskedepot med udskænkning af Pepsi Cola og Faxe Kondi. Herefter op over Lindebakken til Linde, videre til Gimming, Dronningborg og til målet på Jens Otto Krags Plads, hvor der er slut depot.
Kort over 35 km ruten

20 km-ruten 
er for alle, som gerne vil nyde en god dag på cykel på en kort og overskuelig distance. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Tjærby, Vestrup til Harridslev over Spangen til Tingetvej, hvor man følger slutningen af 35 km ruten til Gimming, Dronningborg, og til målet på Jens Otto Krags Plads, hvor der er slut depot.
Kort over 20 km ruten

Depoter/forplejning:
På 35 km, 58 km og 108 km vil der være depoter ude på ruterne (se nedenfor), og i målområdet er der slut depot for alle 4 distancer med væske, chokolade o.lign.

Depoter 107 km:
Kort før Tvede (hjørnet af Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
Kort efter Havndal på rasteplads på Hadsundvej (8970 Havndal)
Ved Blenstrup (Frederiksbergvej 51, 8983 Gjerlev J.) – NB! pga. opgravning i Blenstrup by er dette depot i år flyttet til Kærbyvej 33 ved Mostrup)
I målområdet på Jens Otto Krags Plads, 8900 Randers C.

Depoter 58 km
:
Kort før Tvede (hjørnet af Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
Ved Blenstrup (ved Frederiksbergvej 51, 8983 Gjerlev J.) – NB! pga. opgravning i Blenstrup by er dette depot i år flyttet til Kærbyvej 33 ved Mostrup)
I målområdet på Jens Otto Krags Plads, 8900 Randers C.

Depoter 35 km
:
Kort før Tvede (Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
I målområdet på Jens Otto Krags Plads, 8900 Randers C.

Depot 20 km
:
I målområdet på Jens Otto Krags Plads, 8900 Randers C.