Tilmelding

image_pdfimage_print

Online og e-mail tilmelding er nu lukket, men det er naturligvis stadig muligt at tilmelde sig Fjordløbet helt frem til startskuddet lyder søndag formiddag.

Tilmelding kan foretages søndag den 11. august 2019 i tilmeldingsteltet på Jens Otto Krags Plads, 8900 Randers C fra kl. 7.30.

Du finder information om priser og distancer her

——————————————————————————————————————————————
TILMELDING TIL ASTRAL BIKING FJORDLØBET RANDERS ÅBNER PRIMO JUNI 2019
Online tilmeldingen åbner primo juni 2019, og igen i år tilmeldes der via Sporti (hvis du tidligere har benyttet Sporti tilmeldingssystemet, logger du på med samme brugernavn/e-mail og adgangskode).
Se den aktuelle deltagerliste på Sporti’s hjemmeside

Holdtilmeldinger foretages også online via tilmeldingssiden.

Har du problemer med tilmeldingen eller andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os pr. e-mail: randerscykleklub@gmail.com eller kontakte løbskoordinator Lotte Schmidt på telefon 22326334.

Tilmeldingen lukker tirsdag den 6. august kl. 23.59 – herefter er der mulighed for eftertilmelding mod et ekstra gebyr på 25 kr. (børn-unge årgang 2004-2019 skal ikke betale ekstra gebyr ved sen tilmelding).
Holdtilmeldinger foretages også via online funktionen.

Tilmelding er bindende og tilbagebetaling vil ikke kunne finde sted. Ved aflysning, som følge af forhold som FJORDLØBET ikke kan lægges til last, vil der ikke ske tilbagebetaling af startgebyret.

Se priser for deltagelse her
Se information om nummerudlevering her