Tilmelding

image_pdfimage_print

TILMELDING TIL ASTRAL BIKING FJORDLØBET RANDERS ÅBNER 1. JUNI 2017.

Online tilmeldingen til Astral Biking Fjordløbet er nu lukket, men det er naturligvis stadig muligt at tilmelde sig helt frem til løbets start.
Tilmelding fredag, lørdag og søndag koster et gebyr på 25 kr. ekstra oveni de normale startpenge, og kan foretages som nedenstående:
Fredag den 11. august mellem kl. 15 og 17 i Randers Cykleklubs lokaler, Langvangen 6, 8930 Randers NØ

Lørdag den 12. august mellem kl. 10 og 12 i Randers Cykleklubs lokaler, Langvangen 6, 8930 Randers NØ

Søndag den 13. august fra kl. 7.30 i tilmeldingsteltet på start/mål pladsen ved Dronningborg Stadion, Udbyhøjvej, 8930 Randers NØ

—————————————————————————————————-

Online tilmeldingen åbner 1. juni 2017, og igen i år tilmeldes der via Sporti (hvis du tidligere har benyttet Sporti tilmeldingssystemet, logger du på med samme brugernavn/
e-mail og adgangskode).
Se den aktuelle deltagerliste på Sporti’s hjemmeside

Holdtilmeldinger foretages også online via tilmeldingssiden.

Har du problemer med tilmeldingen eller andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os pr. e-mail: mail@fjordloebet-randers.dk eller kontakte løbskoordinator Lotte Schmidt på telefon 22326334.
Vores normale e-mail adresse (mail@fjordloebet-randers.dk) er blevet hacket, og er pt. ikke så driftssikker. Vi beder dig benytte denne e-mail adresse i stedet for: randerscykleklub@gmail.com

Tilmeldingen lukker tirsdag den 8. august kl. 23.59 – herefter er der mulighed for eftertilmelding mod et ekstra gebyr på 25 kr.
Holdtilmeldinger foretages også via online funktionen.

Tilmelding er bindende og tilbagebetaling vil ikke kunne finde sted. Ved aflysning, som følge af forhold som FJORDLØBET ikke kan lægges til last, vil der ikke ske tilbagebetaling af startgebyret.

Se priser for deltagelse her
Se information om nummerudlevering her