Ruter/depoter

Rutebeskrivelser og depoter:

Start- og målområde for alle distancer ved Randers Ungdomsskole, Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ.

102 KM-RUTEN er for de øvede motionister. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Albæk og Mellerup til Tvede med det første væskedepot. Herefter går turen over Ø. Tørslev og Udbyhøj mod Overgård. På rasteplads på Hadsundvej lige efter Havndal er man ca. halvvejs og her er forplejning med bananer, energibarer, chokolade og væske.

Fra Havndal går turen over Kastbjerg, Norup og Assens. Her er klassikerstigningen efter de toppede brosten i Mariager. Ved Mostrup ligger endnu et depot med samme indhold som depotet i Havndal. Herefter hjem over Spentrup, Lem, Gimming målet i Dronningborg, hvor det sidste depot findes på pladsen.
Kort over 102 km ruten

53 km-ruten
er for alle motionister, som gerne vil cykle en lidt længere tur. Ruten følger 100 km-ruten indtil Ø. Tørslev. Herfra køres til Mostrup, hvor der er forplejning med bananer, energibarer, chokolade og væske. Ruten fortsætter mod Spentrup, Lem, Gimming til målet i Dronningborg, hvor det sidste depot findes på pladsen.
Kort over 53 km ruten

30 km-ruten er for alle, som gerne vil nyde en god dag på cykel på en lidt længere distance. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Albæk og Mellerup til Tvede, hvor Bryggeriet Thor har sit væskedepot med udskænkning af Pepsi Cola og Faxe Kondi. Herefter op over Lindebakken til Linde, videre til Gimming til målet i Dronningborg, hvor der er slut depot.
Kort over 30 km ruten

15 km-ruten
er for alle, som gerne vil nyde en god dag på cykel på en kort og overskuelig distance. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Tjærby, Vestrup til Harridslev (her vil der være depot på Brugsens parkeringsplads) over Spangen til Tingetvej, hvor man følger slutningen af 35 km ruten til Gimming til målet i Dronningborg, hvor der er slut depot.
Kort over 15 km ruten

Depoter/forplejning:
På alle ruter er der depoter ude på ruterne (se nedenfor), og i målområdet er der slut depot.

Depoter 102 km:
Kort før Tvede (hjørnet af Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
Kort efter Havndal på rasteplads på Hadsundvej (Hadsundvej, 8970 Havndal)
Ved Mostrup (Kærbyvej 33, 8983 Gjerlev)
I målområdet på Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ

Depoter 53 km
:
Kort før Tvede (hjørnet af Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
Ved Mostrup (Kærbyvej 33, 8983 Gjerlev)
I målområdet på Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ

Depoter 30 km
:
Kort før Tvede (Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
I målområdet på Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ

Depot 15 km
:
I Harridslev på Brugsens parkeringsplads
I målområdet på Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ