Årets starter

Årets starter 2024 afsløres her på siden i løbet af kort tid.

Fakta om årets starter 2024 kommer her i løbet af kort tid


I 2023 var årets starter Lasse Sommer (ambassadør for Randers Cykelby)

Om passionen for cykling og at være årets starter, udtaler Lasse Sommer:

TEKST FRA SIDSTE ÅRS STARTER Det er med stor glæde, jeg har fået lov til at skyde CAMPIONE Fjordløbet i gang i år.
Fjordløbet er og bliver et hyggeligt cykelløb for alle aldre efter min mening.
Jeg har selv deltaget i løbet rigtig mange gange.
Først som barn sammen med mine forældre Musse og Ove, der ejede Skansekroen i Vorup. De samlede kroens gæster hvert år, og lavede et hyggeligt arrangement, hvor mange deltog.
Senere har jeg deltaget med de foreninger, jeg har været aktiv i.

Jeg kan godt lide at se, hvordan Fjordløbet kan samle familier, venner og kollegaer, og jeg synes, det er en rigtig god måde at skyde Randers Festuge i gang på.
Som en af idémændene bag mountainbikeklubben, MTB Randers, har jeg været med til at sætte Randers på cykellandkortet.
Klubben kan i år fejre 10-års jubilæum, og har vundet ”Årets Cykleklub” i Danmark og ”Årets Idrætsforening” i Østjylland.
Jeg blev også udnævnt til ambassadør for Randers Cykelby på den baggrund.

Cykling er for mig en livsstil. Jeg cykler gerne hele året rundt, enten på min racercykel, mountainbike eller crosscyklen.
For mig handler cykling om udfordringer og motion, men i høj grad også om, at have nogle gode og sjove oplevelser på landevejen og i skoven med mine kammerater.

Jeg kan altid lige få presset en cykeltur ind, og nyder virkelig friheden på cyklen. Cykling er først kommet til senere i mit liv. Efter at have spillet fodbold og håndbold på eliteniveau i mange år, kunne mine ankler desværre ikke holde til den belastning mere. Jeg bruger derfor cyklen til at holde mig i form.
Cyklen bliver hyppigt brugt til eller fra drengenes fodboldkampe rundt omkring i landet, og kommer da også gerne med på sommerferien, hvis Mette (min hustru) eller siger OK til det.