Rute/depoter

Rutebeskrivelser og depoter:

Start- og målområde for alle ruter:
Toldbodgade ud græsareal ved Randers Ungdomsskole (Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ)


102 KM-RUTEN er for de øvede cykelmotionister. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Albæk og Mellerup til Tvede med det første væske depot. Herefter går turen over Ø. Tørslev og Udbyhøj mod Overgård.
I Havndal er man ca. halvvejs, og her er forplejning med bananer, energibarer, chokolade og væske.
Fra Havndal går turen over Kastbjerg, Norup og Assens. Her er klassikerstigningen “Sødisbakke” efter de toppede brosten i Mariager. Ved Mostrup ligger endnu et depot med samme indhold som depotet i Havndal. Herefter hjem over Spentrup, Lem, Gimming til målet i Dronningborg, hvor det sidste depot findes på pladsen.

53 km-ruten er for alle cykelmotionister, som gerne vil cykle en lidt længere tur. Ruten følger 100 km-ruten indtil Ø. Tørslev. Herfra køres til Mostrup, hvor der er forplejning med bananer, energibarer, chokolade og væske. Ruten fortsætter mod Spentrup, Lem, Gimming til målet i Dronningborg, hvor det sidste depot findes på pladsen.

30 km-ruten er for alle, som gerne vil nyde en god dag på cykel på en lidt længere distance. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Albæk og Mellerup til lige før Tvede, hvor Bryggeriet Thor har sit væske depot med udskænkning af Pepsi Cola og Faxe Kondi. Herefter op over Lindebakken til Linde, videre til Gimming til målet i Dronningborg, hvor der er slut depot.

15 km-ruten er for alle, som gerne vil nyde en god dag på cykel på en kort og overskuelig distance. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Tjærby, Vestrup til Harridslev (her vil der være depot på Brugsens parkeringsplads) over Spangen til Tingetvej, hvor man følger slutningen af 35 km ruten til Gimming til målet i Dronningborg, hvor der er slut depot.

103 km Gravel rute er for de øvede gravel cykelmotionister
Ruten er naturskøn og smuk og med ca. 50% grus og 50% asfalt, vil der være gode brede grusveje, ligesom der enkelte steder køres på lidt smallere stier. Ruten følger store dele af den oprindelige rute, og bringer dig således både omkring Sødring Vildtreservat, Overgaard Gods, Banestien fra Havndal, de kuperede bakker i Falslev Hede samt hurtige gravelstykker ved Spentrup og Dronningborg.
Ruten er forholdsvis hurtig og uden de store tekniske vanskeligheder. Der vil i begyndelsen være lettere kuperet i Sønderskov og Nørreskov, inden der venter en lang flad rute langs Randers Fjord ved Udbyhøj og omegn. På hjemturen bliver det igen let kuperet, men med samlet 580 højdemeter er der lagt op til en fed graveltur med høj fart og smukke omgivelser.

Der er målpassage samme sted som på landevejsruterne, og depoter er de samme som på 102 km landevejsruten.

Turen er IKKE opmærket, og vil udelukkende blive kørt via GPS link, der tilsendes de tilmeldte deltagere et par dage før løbet køres.

53 km Gravel rute er for alle gravel cykelmotionister

Ruten følger 100 km-ruten ud til Øster Tørslev, hvor man ligesom på landevej kører mod Gjerlev. Herfra går ruten igen ad samme veje som 100-km ruten, hvor der er hurtige og smukke grusstykker, som virkelig kan nydes.

Der er målpassage samme sted som på landevejsruterne, og depoter er de samme som på 53 km landevejsruten.

Turen er IKKE opmærket, og vil udelukkende blive kørt via GPS link, der tilsendes de tilmeldte deltagere et par dage før løbet køres.


Depoter/forplejninger

På alle ruter er der depoter ude på ruterne (se nedenfor), og i målområdet er der slut depot.

Depoter 102 km landevej + 103 km gravel:
Kort før Tvede (hjørnet af Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
I Havndal (Hjørnet af Vesterbro og Kronjydevej, 8970 Havndal)
Ved Mostrup (Kærbyvej 33, 8983 Gjerlev)
I målområdet på Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ

Depoter 53 km landevej + 53 km gravel:
Kort før Tvede (hjørnet af Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
Ved Mostrup (Kærbyvej 33, 8983 Gjerlev)
I målområdet på Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ

Depoter 30 km:
Kort før Tvede (Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
I målområdet på Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ

Depot 15 km:
I Harridslev på Brugsens parkeringsplads
I målområdet på Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ