Ruter/depoter

image_pdfimage_print

Information om Astral Biking Fjordløbet 2018 opdateres snarest!!!!!

Rutebeskrivelser og depoter:

100 KM-RUTEN (er markeret med røde pile) er for de øvede motionister. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Albæk og Mellerup til Tvede med det første væskedepot. Herefter går turen over Ø. Tørslev og Udbyhøj mod Overgård. På rasteplads på Hadsundvej lige efter Havndal er man ca. halvvejs og her er forplejning med boller, bananer, energibarer, chokolade og væske.

Fra Havndal går turen over Kastbjerg, Norup og Assens. Her er klassikerstigningen efter de toppede brosten i Mariager. Ved Mostrup ligger endnu et depot med samme indhold som depotet i Havndal. Herefter hjem over Spentrup, Lem og Gimming til målet på Dronningborg Stadion, hvor det sidste depot for 100 km ruten findes på pladsen.
Rutebeskrivelse 100 km turen
GPS 100 km ruten

50 km-ruten
(er markeret med blå pile) er for alle motionister, som gerne vil cykle en lidt længere tur. Ruten følger 100 km-ruten indtil Ø. Tørslev. Herfra køres til Mostrup, hvor der er forplejning med boller, bananer, energibarer, chokolade og væske. Ruten fortsætter mod Spentrup, Lem og Gimming til målet på Dronningborg Stadion, hvor det sidste depot for 50 km ruten findes på pladsen.
Rutebeskrivelse 50 km turen
GPS 50 km ruten

30 km-ruten (er markeret med grønne pile) er for alle, som gerne vil nyde en god dag på cykel på en lidt længere distance. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Albæk og Mellerup til Tvede, hvor Bryggeriet Thor har sit væskedepot med udskænkning af Pepsi Cola og Faxe Kondi. Herefter op over Lindebakken til Linde og videre til Gimming og til målet på Dronningborg Stadion, hvor der er slut depot.
Rutebeskrivelse 30 km turen 
GPS 30 km ruten

15 km-ruten
(lyseblåt skilte med sort pile) er for alle, som gerne vil nyde en god dag på cykel på en kort og overskuelig distance. Ruten går nordpå langs Randers Fjord over Tjærby, Vestrup til Harridslev over Spangen til Tingetvej, hvor man følger slutningen af 30 km ruten til Gimming og til målet på Dronningborg Stadion, hvor der er slut depot.
Rutebeskrivelse 15 km turen
GPS 15 km ruten

Depoter/forplejning:
På 30, 50 og 100 km ruterne vil der være depoter ude på ruterne (se nedenfor), og i målområdet er der slut depot for alle 4 distancer med væske, chokolade o.lign.

Depoter 100 km
:
Kort før Tvede (hjørnet af Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
Kort efter Havndal på rasteplads på Hadsundvej (8970 Havndal)
Ved Blenstrup (Frederiksbergvej 51, 8983 Gjerlev J.)
I målområdet på gruspladsen ved Dronningborg Stadion, 8930 Randers NØ)

Depoter 50 km
:
Kort før Tvede (hjørnet af Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
Ved Blenstrup (ved Frederiksbergvej 51, 8983 Gjerlev J.)
I målområdet på gruspladsen ved Dronningborg Stadion, 8930 Randers NØ

Depoter 30 km
:
Kort før Tvede (Bavnevej/Skalmstrupvej, 8930 Randers NØ)
I målområdet på gruspladsen ved Dronningborg Stadion, 8930 Randers NØ

Depot 15 km
:
I målområdet på gruspladsen ved Dronningborg Stadion, 8930 Randers NØ